
Menu Obiadowe
Menu STRABAG SE - Toruń - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 25. 08. 2025r - 29. 08. 2025r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
Kawałki kurczaka w warzywach po chińsku | 100 | g | |||
ryż | 200 | g | |||
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
Filet drobiowy po wiedeńsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Knedle z truskawkam | 300 | g |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa jarzynowa | 500 | ml | |||
Skrzydełka drobiowe pieczone | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa jarzynowa | 500 | ml | |||
Kotlet schabowy pod pierzynką | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa fasolowa | 500 | ml | |||
Befsztyk z cebulką | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa fasolowa | 500 | ml | |||
Golonka wieprzowa gotowana | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Naleśniki z kurczakiem i brokułami zapiekane w serze | 300 | g |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
Zraziki mielone w sosie pieczarkowym | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
Kotlet de`volaile | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty | 500 | ml | |||
Żeberka w sosie własnym | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty | 500 | ml | |||
Ryba po grecku | 100 | g | |||
Ziemniaki z wody | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Bukiet z jarzyn z jajkiem sadzonym | 300 | g |