
Menu Obiadowe
Menu STRABAG SE - Toruń - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 25. 08. 2025r - 29. 08. 2025r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
| Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
| Kawałki kurczaka w warzywach po chińsku | 100 | g | |||
| ryż | 200 | g | |||
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
| Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
| Filet drobiowy po wiedeńsku | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
| Knedle z truskawkam | 300 | g | |||
♦ Wtorek (zestaw 1)
| Zupa jarzynowa | 500 | ml | |||
| Skrzydełka drobiowe pieczone | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
♦ Wtorek (zestaw 2)
| Zupa jarzynowa | 500 | ml | |||
| Kotlet schabowy pod pierzynką | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
♦ Środa (zestaw 1)
| Zupa fasolowa | 500 | ml | |||
| Befsztyk z cebulką | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
♦ Środa (zestaw 2)
| Zupa fasolowa | 500 | ml | |||
| Golonka wieprzowa gotowana | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
| Naleśniki z kurczakiem i brokułami zapiekane w serze | 300 | g | |||
♦ Czwartek (zestaw 1)
| Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
| Zraziki mielone w sosie pieczarkowym | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
♦ Czwartek (zestaw 2)
| Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
| Kotlet de`volaile | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
♦ Piątek (zestaw 1)
| Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty | 500 | ml | |||
| Żeberka w sosie własnym | 100 | g | |||
| Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
| Surówka | 100 | g | |||
♦ Piątek (zestaw 2)
| Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty | 500 | ml | |||
| Ryba po grecku | 100 | g | |||
| Ziemniaki z wody | 200 | g | |||
| Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
| Bukiet z jarzyn z jajkiem sadzonym | 300 | g | |||
