Menu Obiadowe
Menu Budimex - Przebudowa dworca kolejowego Toruń Wschodni - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 18. 11. 2024r - 22. 11. 2024r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa żurek z kiełbasą i jajkiem | 500 | ml | |||
Gulasz wieprzowy z sosem | 200 | g | |||
Ziemniaki lub kasza | 150 | g | |||
Buraczki | 100 | g | |||
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa żurek z kiełbasą i jajkiem | 500 | ml | |||
Kotlet po szwajcarsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
Fasolka po bretońsku |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
Udko pieczone | 150 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa pomidorowa z ryżem | 500 | ml | |||
Kotlet schabowy pod pierzynką | 100 | g | |||
Ziemniaki z wody | 100 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa krupnik | 500 | ml | |||
Pierś z indyka faszerowana w sosie | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
l |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa krupnik | 500 | ml | |||
Befsztyk z cebulką | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml | |||
Schab pieczony w sosie | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa buraczkowa | 500 | ml. | |||
Filet drobiowy po wiedeńsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Kurczak faszerowany w sosie | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Śledź w śmietanie | 140 | g | |||
Ziemniaki | 200 | g | |||
Naleśnik z twarogiem i owocem | 300 | g |